Skip to main content
Vi driver fremtidens landbrug med
respekt for jordens ressourcer

Vores arbejde

Vores arbejde handler om mere en bare landbrug. Det handler om vidensdeling, vækst, teknologi og ikke mindst om at skabe fremtidens bæredygtige landbrug. Præcision er grundlæggende for vores tilgang til landbrug. Men for at skabe resultater af høj kvalitet, har vi samtidig fokus på rettidig omhu og respekt for jordens økosystem. Derfor bruger vi også meget tid på at tilpasse vores markplaner og indtænke fremtidige afgrøder, i et sædskifte som er tilpasset den enkelte mark.

Vi varetager planteavlen, så du kan fokusere på det, der er værdiskabende for dig. Men at varetage planteavlen omfatter ikke kun det reelle arbejde i marken. En del af vores arbejde er også at varetage en bred vifte af services for vores sharefarmingspartnere. Herunder er eksempler på nogle af de opgaver vi varetager.

Konventionelt landbrug

DLM driver på nuværende tidspunkt mere end 2900 hektar konventionel landbrugsjord over hele Sjælland, fordelt på 7 forskellige ejendomme. Vi dyrker mange forskellige afgrøder, men vores primære fokus er udvikling af det gode sædskifte med sikre værdiafgrøder såsom græs- og kløverfrø til fremavl. Indenfor græsfrø dyrker vi 5 forskellige græssorter samt både hvid- og rødkløver.

Økologisk landbrug

Omlægning og udvikling af det økologisk dyrkede areal er de senere år gået stærkt. Efter tæt dialog med vore sharefarmingspartnere driver vi nu mere end 2100 hektar økologisk landbrugsjord. Hektarerne er fordelt på 5 forskellige ejendomme over det meste af Sjælland. Vores primære fokus i den økologiske drift er det sunde og landmandsfaglige sædskifte med konceptavl, som et væsentligt element, det være sig korn såvel som frøafgrøder og forskellige grøntsager eks. radiser, karse og quinoa.

Læs mere om